beste porna films online kopen

 

 

 


M a s t u r b a t i e  tips
Annet / Seks en relatie

Trek de telefoon uit, dim de lichten en doe de deur op slot.
Want deze lessen zijn helemaal voor jou alleen!

 

 Doucheplezier 
Sleutel tot het genot: douche of bad met douchekop
Masturberen in je bad of douche is heel erotisch! Het is zacht, nat en persoonlijk. Je kan je geen betere plek voorstellen om even te experimenteren.
Dompel je badkamer onder in theelichtjes en een paar aromatische kaarsjes, zodat je rond het bad een sensuele gloed creëert. Zet je favoriete relaxmuziek op en houd de douchekop onder water op een wisselende afstand van je binnendijen. Laat je helemaal meeslepen op de geuren, de warmte en je fantasie. Als je een hoogtepunt bereikt hebt, zal je merken dat de tintelingen intenser zijn door de stroming van het water.
Sta je liever onder de stralen van je douche? Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft - niet te heet en niet te koud - en probeer verschillende waterstralen uit.

 

 Vluggertje 

Sleutel tot het genot: slechts een minuutje

Je bent helemaal te vinden voor een vluggertje? Probeer deze dan eens! Ga tegen een muur staan of op je bed liggen, maar zorg ervoor dat je rug recht blijft. Ga door je knieën of trek je benen omhoog en stimuleer je binnenste dijen.
Terwijl je opgewonden raakt, ga je rechtop staan of als je op bed ligt, leg je je benen neer. Door deze beweging duwen de wanden van je vagina samen en zorgt voor extra stimulatie. Wil je nog meer genot? Adem dan tijdens deze oefening heel scherp en kort.

 

 Genotsplekjes 

Sleutel tot het genot: een sidderende massage-olie

Na een stressvolle dag heb je nood aan echte ontspanning. Doel is om nieuwe erogene zones te ontdekken. Het zouden je tenen kunnen zijn, de binnenkant van je knieën of je elleboog… Je kan verbluffende sensaties beleven door even te experimenteren en je leert je eigen lichaam en genotsplekjes beter kennen.
Proberen? Lees een erotisch boek om in de stemming te komen en raak je lichaam aan. Blijf weg van de erogene zones die je al ontdekt hebt. Begin bij je voeten en betast elk stukje huid tot je bij je hoogste haartje uitkomt. Als je hele lichaam aandacht gekregen heeft, laat je je handen over je borsten glijden. Veel vrouwen krijgen een orgasme door hun borsten op je juiste manier te masseren.

 

 G-spot genot 

Sleutel tot het genot: geduld

De g-spot is een fantastisch plekje aan de binnenwand van je vagina. Stimulatie levert de meest intense orgasmes op, maar wetenschappers twijfelen erover of de g-spot wel echt bestaat en of elke vrouw zo'n intiem plekje heeft. De enige manier om dit te ontdekken is een persoonlijke zoektocht. Als je ontdekkingstocht afgerond is, kan je je partner de weg tonen … gegarandeerd meer genot!

 

 Gevoel voor fantasie 

Sleutel tot het genot: een rijke verbeelding

Extra plezier en stimulatie haal je uit jezelf, meer bepaald uit je verbeelding. Tijdens het masturberen fantaseren de meesten onder ons erop los, maar soms is het moment gekomen om je fantasie een boost te geven. Beperk je verbeelding niet omdat je denkt dat je te ver gaat. Je bent verre van pervers als je fantaseert over bepaalde kinky poses. Hoe meer je je fantasie laat werken, hoe meer je zal genieten van jezelf. Als je je lichaam en geest aanspreekt, kan je een orgasme zelfs als intenser aanvoelen.

 

 Meervoudig plezier 

Sleutel tot het genot: manuale vaardigheid

Eén keer is nooit genoeg. Een vrouw op drie kan meer dan een orgasme na elkaar krijgen en er steeds meer van genieten. Het enige wat je te doen staat, is de methode vinden die bij je past. Vrouwen komen minder snel tot een orgasme dan mannen, maar blijven er wel een tijdje langer van genieten. Als je je lichaam zachtjes blijft stimuleren, geraak het opnieuw op een normaal ritme en kan je daarna zonder moeite terugklimmen naar een hoogtepunt.

 

Er zijn tal van variaties mogelijk en iedere vrouw heeft haar eigen voorkeur.

 

 Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

 

 

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.