Masturbatie met de electrische tandenborstel (BOB)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

 

 

Masturbatie 
met de electrische tandenborstel (BOB)


Op allerlei fora praten vrouwen over het gebruik van de electrische tandenborstel (bob) als hulpje bij het masturberen. Hoe werkt dat nu? Hier een bonte verzameling van ervaringen....

Een tip voor alle meiden die zich nog een beetje generen om een vibrator te kopen: gebruik de elektrische tandenborstel! (Wordt soms ook wel de bob genoemd) Pas natuurlijk op dat je het borsteltje niet direct op je clitoris zet, maar daar net naast. De trillingen van de tandenborstel vibreren je clitoris, waardoor je echt heerlijk klaarkomt! Gebruik natuurlijk wel een nieuw borsteltje die je daarvoor steeds gebruikt. Dit i.v.m. hygiëne, maar ook omdat tandpasta vaak menthol bevat en dus niet echt lekker is om dat daar op je tere huidje te hebben. Zijn de trillingen te heftig voor je, dan kun je ook je slipje aanhouden. Veel plezier!


De techniek? Je gaat onder de douche staan. Zitten is misschien beter, want met de elektrische tandenborstel kan je niet lang blijven staan. Je zet hem aan en je laat het borsteltje over en naast je klit gaan. Meestal stop ik ook een paar vingers in mijn kutje. Op een gegeven moment als je een lekker plekje hebt gevonden, laat je de borstel lekker op dat plekje. Na een paar minuutjes, soms paar seconden, krijg je een heerlijk orgasme... en dan nog een keer...Vanochtend heb ik het uitgeprobeerd met de electrische tandenborstel. Was een heerlijk gevoel, ik begon wild te bewegen en te kreunen en voelde me helemaal, ja hoe moet je dat uitleggen, een beetje weggaan. Op een gegeven moment was ik zelfs bang om om te vallen en ben ik gestopt. Maar ik vraag me nou af of dat het gevoel was dat me naar een orgasme toe kan brengen? Moet ik met dat gevoel verder gaan? Want ik fantaseerde er niets bij en van tevoren was ik ook helemaal niet opgewonden ofzo, dat lijkt me dan zo gek, maar kan dat dus wel?
Antwoord: Als ik het zo lees was je dus gewoon erg opgewonden geworden van het gevoel wat die electrische tandenborstel je gaf. En ook idd het gevoel op weg naar je orgasme. Volgende keer gewoon door gaan (of je moet het echt niet lekker vinden) en kijken waar het eindigt.
En er niet bij fantaseren en niet opgewonden van te voren zijn is geen must, bij mij tenminste.
Veel succes met de elektrische tandeborstel!

Het is fijn om te horen hoe het bij jullie gaat. Nou, die elektrische tandenborstel is echt wel heerlijk, iedere keer bereikt ik wel een heel heerlijk punt, wat ik nooit bereik met mijn vingers. Maar op een gegeven moment voelt het ineens heel gevoelig en dan zakt het gevoel in een keer helemaal weer weg. Herkennen anderen dat? Hoe kan ik dat gevoel vasthouden?


Ik ben nog nooit echt klaargekomen, maar laatst heb ik het eens met de electrische tandenborstel geprobeerd. Ik heb er zulke enthousiaste berichten over gehoord. En ik vind het echt heerlijk, vooral recht op mijn klitje. Dan wordt het gevoel echt heel intens, trekken mijn spieren samen vooral in mijn benen. Als ik dan stop is daarna alles heel gevoelig. Maar een soort explosie gevoel heb ik niet gehad. Is dit dan nu klaarkomen? Want het voelt nog steeds alsof er nog iets niet af is, ofzo...
Antwoord: volgens mij was dat echt wel klaarkomen hoor. De ene keer is er gewoon meer sprake van een explosie-gevoel dan de andere keer, het kan iedere keer net iets anders aanvoelen, niks mis mee hoor.


Tot voor kort is het me nooit gelukt klaar te komen met vriend of dan wel zonder vriend... Dus ik aan de slag met de electrische tandenborstel, wat een uitvinding ! Heb dat ding nooit als sex speeltje gezien maar weet ondertussen dat ik dat ding eerder had moeten ontdekken! Alleen een ding, mijn vriend weet dit niet... Hoe pak ik dit aan en vertel ik hem nu, dat ik inmiddels wel heb uitgevonden hoe ik kan klaarkomen?<<< terug naar masturbatie lessen

 

 

 

 

 

Erotische dromen
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.