Meer seksadviesen van Julia:
 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T i p s
10 tips om je seksleven spannender te maken

1. Gebruik een dunne zijden sjaal en wikkel die losjes om je handen, waarbij de sjaal als het ware als een lus tussen je handen hangt. Trek de sjaal langzaam en plagend over je partners naakte lichaam terwijl hij of zij ontspannen op een comfortabele ondergrond ligt. Vraag je partner dit ook bij jou te doen.


2. Doe hetzelfde met een juwelen ketting. Probeer het ook eens met een lichtere of zwaardere ketting. Door het wisselende gewicht van de kettingen beleeft je partner steeds een ander verleidelijk gevoel. Begin bij de enkels en beweeg de ketting langzaam omhoog over het naakte lichaam. Vraag je partner hetzelfde bij jou te doen. Geweldig!


3. Koop een goedkope veren boa en sleep het verleidelijk over het naakte lichaam van je partner. Je kunt hem ook om je nek heen slaan terwijl je tijdens het vrijen het naakte lichaam van je partner kust en vertroetelt. Dit geeft een verfijnd maar verrassend erotisch gevoel.


4. Gebruik een haarborstel voor baby’s en borstel het naakte lichaam van je partner ermee. Probeer van beneden naar boven te borstelen en terug, om zo afwisselende gevoelens te creëren. Met een hardere borstel krijg je een sterkere stimulans, maar doe dit niet te hard! Vraag je partner dit ook bij jou te doen.


5. Sla een zijden of satijnen sjaal losjes om je hand. Streel je partner overal en focus je op de genitaliën om zo een uniek stimulerend gevoel teweeg te brengen. Voor de afwisseling kun je ook handschoenen van bont gebruiken of een wat ruwere stof, zoals een washandje.


6. Laat wat honing druipen op de donkere huid rondom de tepel (de tepelrand) en lik het er vervolgens vanaf. Voor andere lekkere stimulaties kun je dit ook doen met chocoladepasta, room en yoghurt. Het is ook een spannend idee om dit op de penis en schaamlippen te doen tijdens orale seks. Neem de tijd ervoor en proef de sensatie!


7. Geef je partner een lekkere bilmassage. Met een goede massageolie kun je de bilspieren masseren. Vraag of je partner naakt voor je gaat liggen, met het gezicht naar de vloer gericht. Gebruik je vingertoppen, je hele handpalm of slechts een of twee vingers, net waar je zin in hebt. Zacht masseren kan afgewisseld worden met steviger masseren. Deze manier van masseren geeft een heel andere kijk op masseren dan de normale ontspannen massages, en kan heel opwindend zijn.


8. Als je je schaamhaar eigenlijk nooit weghaalt, probeer het dan toch eens. Voor veel vrouwen geeft dit een intenser gevoel tijdens orale seks. Sommige mannen vinden dit ‘naakte’ gevoel tijdens de seks erg prettig.


9. Vraag je partner een vibrator van Emotional Bliss te gebruiken op de achterkant van je nek en aan de binnenkant van je knieën en ellebogen. Deze gebieden zijn erg gevoelig voor aanrakingen en kunnen erotische verlangens opwekken als ze gestimuleerd worden. Vergeet niet hetzelfde te doen bij hem of haar.

10. Probeer eens te vrijen met je kleren aan maar zonder ondergoed te dragen. Dit kan heel erotisch zijn, omdat een halfgekleed lichaam vaak opwindender is en aanlokkelijker dan een helemaal naakt lichaam. Gun jezelf de tijd en je zult snel genoeg merken dat je heel opgewonden wordt.Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.