Meer seksadviesen van Julia:
 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

 

 

 


V e r s c h i l l e n d e  g e v o e l e n s  
v a n  s t i m u l a t i e s
de waarheid over seks


1.  Aaien en strelen 
Om te aaien of te strelen wordt meestal de vlakke hand gebruikt. Met de hand kan er over de rug, benen, borsten, buik en schouders gestreeld worden. Zachtjes over het gezicht en de handen strelen is ook erg opwindend. Wikkel bijvoorbeeld losjes een zijden sjaal om de hand voordat je je partner gaat strelen, of gebruik een zachte borstel om over zijn of haar lichaam te bewegen. Het is heel opwindend om met lang haar langzaam over je partners lichaam te slepen. Gebruik de mond en lippen om je partner te strelen. Zacht kussen en zacht over het hele lichaam likken, werkt heel opwindend. Het vrijen begint meestal met aaien en strelen en duurt ongeveer tien minuten tot een half uur, dat hangt ervan af hoe lang jullie hiervan genieten.


2.  Massages 
Voor een massage kun je het beste je handen stevig op het lichaam van je partner drukken, om het lichaam te strelen en om de spieren die onder de huid liggen, te bewerken. Een massage is ook mogelijk om gewoon de spieren te laten ontspannen, en dat hoeft niet perse tijdens de seks te zijn. Tijdens het vrijen kan dit opwindend zijn omdat het ontspannen werkt zodat je klaar bent voor het vrijen. Elkaar om de beurt masseren zou het meest ideaal zijn. De rug en schouders zijn een ideale plaats om mee te beginnen, en ook de bovenarmen en –benen zijn geschikt om de massagetechnieken op toe te passen. Gebruik een goede kwaliteit massageolie zodat de handen goed over de huid glijden. Massages zijn een goede start voor het vrijen. Het kan ervoor zorgen dat je jezelf dan helemaal klaar voelt om volledig te gaan genieten van de seks. Een massage is het fijnst als er genoeg tijd voor is – op zijn minst dertig minuten.3.  Kneden 
Kneden is een manier van elkaar aanraken die harder en steviger is dan masseren. Maak bijvoorbeeld een vuist van de handen om zo de knokkels en vingers te kunnen gebruiken om in de spieren te kunnen drukken –en dan meestal op de rug en billen. (Wees wel voorzichtig hiermee – deze techniek kan een pijnlijk effect hebben als het niet goed gedaan wordt.) Als dit op de schouders gebeurt dan kunnen spieren met knopen ontspannen. Vraag je partner altijd of hij of zij van dit soort aanrakingen houdt. Kneden kan deel uit maken van een massage, of gezien worden als een aparte vorm van strelingen voor bijvoorbeeld halverwege het vrijen. Het zou niet langer moeten duren dan tien minuten, omdat het een pijnlijk gevoel kan opleveren als er te lang mee wordt doorgegaan.4.  Wrijven en rondjes draaien 
Wrijven kan erg stimulerend werken, zeker in combinatie met massageolie of een bevochtigings-gel. Gebruik de vlakke hand om ronde bewegingen te maken op de billen, dijen, borsten en rug om zo tintelende gevoelens teweeg te brengen. Let erop dat je niet te hard drukt want dat kan als onprettig worden ervaren.

De penis strelen kan ook erg stimulerend zijn. Grijp lichtjes maar stevig om de penis. Dit vinden mannen meestal erg opwindend. Gebruik voldoende bevochtigings-gel van goede kwaliteit zodat de hand beter op en neer kan glijden over de penis, zonder dat de voorhuid teveel (pijnlijk) heen en weer getrokken wordt. Een man vindt het meestal erg opwindend als er veel bevochtigings-gel gebruikt wordt en als je lichtjes wrijft over de eikel, waarbij speciaal aandacht wordt besteed aan het stukje huid dat de penis met de eikel verbindt (alleen bij onbesneden mannen).

Circulerende bewegingen maken rondom de binnenste schaamlippen en de clitoris vindt een vrouw meestal erg opwindend Als de schaamlippen vochtig genoeg zijn, dan kun je met een vinger langs de schaamlippen en rondom de clitoris en verder langs de andere kant van de schaamlippen. Bij volledige opwinding kunnen de draaiende bewegingen rondom de clitoris een intens genot veroorzaken. Let erop dat het direct strelen van de clitoris ook ongemakkelijk aan kan voelen, vooral wanneer de vrouw erg opgewonden is. Praat daarom met je partner tijdens het seksspel om te weten wat zij het prettigst vindt en wanneer het als onprettig wordt ervaren.


5.  Kietelen of plagen 
Soms kan kietelen of plagen vervelend zijn, maar tijdens het vrijen kan het juist iets extra’s toevoegen mits er voorzichtig mee wordt omgegaan. Het kan heel opwindend zijn om intense strelingen af te wisselen met lichte strelingen met de vingertoppen, en aaien over de genitaliën. Op deze manier kan het vrijen langer duren. De afwisseling tussen heftige opwinding en lichte strelingen kan het orgasme uitstellen net zolang totdat je beiden eraan toe bent een orgasme te krijgen.

Het zachtjes tikken op en rond om de clitoris of op de eikel, of het eventjes met de tong aanraken van de clitoris of het topje van de penis, kan een plagend prettig gevoel geven. Licht en plagend wrijven kan heel opwindend werken en je partner zal hierdoor meer intense en bevredigende opwinding willen. Je kunt de stevige strelingen op de dijen en rug afwisselen met zachtere, minder intense strelingen om zo meer reactie en lust op te wekken gedurende het vrijen. Plagen en licht tikken is meer voor halverwege of tegen het eind van het vrijen en dat kun je het beste zo’n drie tot vijf minuten doen, net zoals je beiden fijn vindt.


6.  Tikken en zachte klapjes geven 
Tikken / zachtjes slaan kan voor prettige seksuele opwinding zorgen, zeker op de billen en rondom het genitale gebied. Aan het begin van het vrijen kan het heel prettig zijn om zacht ritmische tikkende bewegingen te maken rondom de vagina en afwisselend licht maar stevig kneden van het gehele vaginale gebied. Soms vinden mannen het fijn dat er op hun testikels getikt wordt, maar doe het voorzichtig om hem geen pijn te doen. Het lichtjes tikken van en rondom de clitoris kan heel opwindend zijn omdat het een vorm van plagen is die vrouwen vaak erg fijn vinden tijdens het vrijen. Het is handig voor de man als de vrouw tijdens het tikken zijn hand vasthoudt zodat hij weet hoe hard hij kan tikken op en rondom de schaamlippen en clitoris.

Zachte klapjes kunnen ook heel opwindend zijn, maar het moet voorzichtig gedaan worden en alleen als je partner het ook wil. Zowel mannen als vrouwen kunnen het fijn vinden om tijdens het vrijen klapjes op hun billen te krijgen. Dit kun je doen met de palm van je hand. Drie of vier redelijk harde klappen op iedere bil is waarschijnlijk genoeg voor de meeste mensen, voordat het te pijnlijk wordt in plaats van dat het juist prettig aanvoelt. Je kunt het beste elkaar hierin afwisselen, en er alleen mee doorgaan als je het beiden fijn vindt. Het is ook een manier om je partner lichtjes te slaan met de (platte) achterkant van een borstel, een klein stokje (een klein bamboestokje bijvoorbeeld), een liniaal of een stevig stuk karton. Wees voorzichtig hiermee en houd de pijngrens van je partner in de gaten. Je kunt elkaar het best halverwege het vrijen tikken, en lichtjes slaan bewaren voor in een later stadium van opwinding. Je moet samen bepalen hoelang je dit bij elkaar kunt doen.


7.  Likken en bijten 
De mond is -naast het genitale gedeelte- een gebied dat veel zenuwuiteinden heeft en derhalve voor prettige gevoelens kan zorgen. Kussen, likken en bijten kan heel stimulerend en opwindend zijn tijdens het vrijen. Wat heel opwindend kan zijn is het langzaam likken van de dijen, billen, borsten en het genitale gebied. Langzaam met je tong rondjes draaien rondom de tepels en aan de binnenkant van de dijen kan het begin zijn van vrijen. Daarna kun je wat intenser over de lengte van de penis of de schaamlippen gaan likken. Ook het likken van de nek en oren kan heel opwindend zijn, vanwege de gevoeligheid van deze plekjes. Vooral als je partner ook de rest van je lichaam streelt.

Sommige stellen vinden het fijn om te sabbelen en om elkaar te bijten, hoewel daarbij in de gaten gehouden moet worden dat dit niet te hard bijt doet zodat het kan gaan bloeden. Bloed kan geïnfecteerd zijn en op deze wijze kunnen infecties –zoals HIV/AIDS- overgebracht worden. Het is prima om lichtjes te bijten en sabbelen zolang de huid maar niet kapot gaat. Dit is bijvoorbeeld heel opwindend in de nek en op de billen. Een heftige zuigzoen is niet aan te raden, want dan ontstaat de kans op infectiegevaar. Bij een (te) heftige zuigzoen kan het bloed dat op de oppervlakte van de huid ligt de mond instromen.

Likken bij orale seks kan een heel intense werking geven, dus het is het beste dat beide partners aangeven hoelang ze dit prettig vinden. Het bijten kun je een kortere periode doen, doe dit alleen als je jezelf echt veilig en op je gemak voelt.


8.  Knijpen 
Normaalgesproken vinden de meeste mensen knijpen niet fijn, maar tijdens de seks kan knijpen voor sommige mensen erg opwindend zijn. Het kan zijn dat het licht knijpen in de tepels als opwindend wordt ervaren, maar sommige vrouwen vinden dit veel te pijnlijk om het ook opwindend te vinden. Knijpen kan stimulerend zijn als je het bijvoorbeeld in de billen of dijen doet. Let erop dat je knijpt op plekken waar de huid dik genoeg is en dat je het niet doet op de plekken waar de huid dun is (zoals de polsen en schenen). Knijpen kun je zien als een verdergaande vorm van aanraken. Als je in de verleiding komt de ander te knijpen, vraag dan eerst aan je partner of hij of zij deze manier van opwinding fijn vindt.

Tijdens het vrijen is het beste om aan te geven hoe hard je elkaar kunt knijpen. Vermijd om te lang in de tepels of in het lichaam te knijpen – meestal is slechts een paar seconden knijpen al voldoende. Met te hard en te lang knijpen kun je de huid gemakkelijk beschadigen. Wees vooral voorzichtig in het gebied rondom de tepels/borsten.

Lees verder:
klik hier 10 fabels, of de waarheid over seksSexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.