Meer seksadviesen van Julia:
 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 


S e k s u e l e  r e a c t i e s
de vier fases van seksuele reacties bij vrouwen

Met de erogene zones worden de plekken op het lichaam bedoeld die intens gevoelig zijn als ze aangeraakt worden. Ze kunnen zorgen voor opwindende prikkelingen die als zeer prettig worden ervaren.

1 Opwinding
Als de schaamlippen worden aangeraakt, gestreeld of geaaid zwellen ze op doordat er meer bloed naartoe stroomt. De vagina opent zich en wordt wijder.


2 Meer opwinding
Verdergaande strelingen, en zeker orale seks kunnen ervoor zorgen dat de clitoris helemaal hard wordt. De vagina gaat vocht produceren afkomstig uit klieren in de wanden van de vagina, die alleen op dit moment in werking treden. De schaamlippen en de clitoris worden donkerder van kleur. De baarmoederhals en de baarmoeder trekken verder naar binnen.

3 Plateau
Als er sprake is van langdurige opwinding dan kruipt de clitoris terug onder de huidlaag aan de bovenkant van de schaamlippen en de vrouw voelt de eerste ritmische golven van spiertrekjes, die erop duiden dat ze dicht tegen een orgasme aanzit. Haar baarmoeder en baarmoederhals trekken diep naar binnen in de buik. Ze zal nog vochtiger worden. Het topje van de vagina blaast op, en staat open voor het eventuele zaad dat naar binnen komt.


4 Orgasme
De vaginawanden, de baarmoederhals, de baarmoeder, de sluitspieren van de anus en de urinebuis trekken ritmisch samen. Dit wordt ervaren als een immens fijn gevoel. Een vrouwelijk orgasme duurt gewoonlijk zo’n 20 seconden tot een minuut. Vrouwen kunnen meerdere orgasmen achter elkaar krijgen en meerdere keren tijdens het vrijen gestimuleerd worden tot het opnieuw bereiken van een orgasme.

Na het bereiken van een orgasme krijgen de baarmoeder en baarmoederhals hun originele vorm weer terug. De clitoris wordt weer zacht en het bloed stroomt weer terug naar de vagina. De schaamlippen worden weer kleiner en lichter van kleur.

 

Laat je inspireren:
klik hier De verschillende gevoelens van stimulatie


Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.