Meer seksadviesen van Julia:
 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

 

 


I n t i e m e  a a n r a k i n g e n
intieme aanrakingen bij een vrouw

Het vrouwenlichaam is een gevoelig instrument. De geslachtsorganen hebben extreem gevoelige zenuwuiteinden. De prikkels worden doorgestuurd naar het gedeelte van de hersenen waar vandaan het seksuele libido en activiteiten aangestuurd worden (de hypothalamus). Dit zorgt voor de gevoelens die een vrouw heeft als zij opgewonden raakt en een orgasme krijgt. Om een vrouw een orgasme te laten bereiken kunnen haar genitaliën op verschillende manieren worden aangeraakt en gestreeld.

 De buitenste schaamlippen 
(labia majora)
De buitenste schaamlippen liggen over het begin van de vagina en zijn heel gevoelig als je ze streelt. Het likken over de volledige lengte van de lippen of door lichtjes op-en-neer te wrijven, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de schaamlippen is erg opwindend. Het kan ook erg opwindend zijn om met het topje van de vibrator de schaamlippen te strelen. Als een vrouw helemaal opgewonden is dan zwellen de lippen op (net zoals de rest van het genitale gebied) en kleuren ze donkerder. Dit komt door de bloedtoevoer naar het genitale gebied tijdens de seksuele opwinding.


 De binnenste schaamlippen 
(labia minora)
De binnenste schaamlippen hebben net zoals de buitenste schaamlippen ook erg gevoelige zenuwuiteinden. Als een vrouw opgewonden raakt, dan wordt dit gebied vochtig. Op deze manier kan de partner zijn/haar vingertoppen gebruiken om de binnenste schaamlippen te strelen. Een vibrator over dit gebied laten bewegen zal heel stimulerend werken.


 Het eerste gedeelte van de vagina 
De gevoeligste zenuwuiteinden in de vagina bevinden zich binnen de eerste vier à vijf centimeter aan het begin van de vagina, ook wel bekend als het ‘orgasmeplatform’ of ‘voorhof’. Tijdens een orgasme trekt dit gebied samen en ontspant zich in ritmische spiertrekjes. De rest van de vagina heeft veel minder gevoelige zenuwuiteinden, wat o.a. wil zeggen dat de grootte van de penis irrelevant is aangezien het diepere gedeelte van de vagina voor minder stimulatie zorgt.


 De clitoris 
Het uiteinde van de clitoris bevindt zich aan de top van de vagina. Als je dit van de buitenkant bekijkt heeft het ongeveer de grootte van een erwt, hoewel dit per vrouw verschillend is. De clitoris ligt onder een huidkapje, wordt tijdens de seksuele opwinding groter en komt dan onder het kapje tevoorschijn. De clitoris is een extreem groot orgaan, die zenuwen in het hele genitale gebied met elkaar verbindt. De stimulering van de clitoris is bepalend voor een vrouw om opgewonden te raken, ook al is er maar een beperkt deel van de clitoris te zien. Wat fijn is om te doen op de clitoris, is lichtjes wrijven, likken en circulerende bewegingen maken. Het is opwindend als er ritmische bewegingen gemaakt worden in en rond om de clitoris en schaamlippen. Halverwege de seksuele opwinding glipt de clitoris weer weg onder het huidkapje. Dit hoort bij de vrouwelijke opwinding. Als er continu over de clitoris heen wordt gewreven dan kan dit pijnlijk worden in plaats van plezierig. Bijna iedere vibrator die de clitoris rechtstreeks stimuleert brengt opwinding teweeg, maar vibrators die op een vinger passen of de juiste pasvorm voor de vagina hebben, zijn nog idealer.


 Anale stimulering 
Sommige vrouwen vinden het fijn als tijdens het vrijen hun anus gestreeld wordt. Dit komt omdat ook dit gebied, net als het genitale gebied, veel gevoelige zenuwuiteinden heeft. Je moet wel voorzichtig zijn met anale gemeenschap omdat het uitscheuring van de anus kan veroorzaken en het kan pijnlijk kan zijn. Laat je leiden door je partner om te weten hoever je hierin kan gaan bij hem of haar. Met behulp van een dunne vibrator kan dit gebied gestimuleerd worden. Gebruik altijd een goede bevochtigings-gel.Lees verder:
:
klik hier Waarom masturberen goed voor je is

 

 Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.