Vrouwelijke seksualiteit: Julia Cole seksuoloog vertelt over vrouw en seks

Julia Cole is seksuologe en relatietherapeute in Engeland en geeft al meer dan 15 jaar therapie aan vrouwen en mannen. Zij is de bedenkster van een nieuwe generator vibrators, die echt effectief zijn bij vrouwen.

"Gedurende mijn werk met vrouwen, die seksuele problemen hebben ontdekte ik dat veel vrouwen een vibrator willen, waar ze zich gemakkelijk bij voelen. Zij willen geen penisvorm of vibrators die uit groezelige sekswinkels komen. Zij willen een vibrator, die de clitoris stimuleert en nog belangrijker, het 'orgasme platform'. Zij vragen ook naar een vibrator die echt werkt, die hun de goede vibratie geven voor het bereiken van een orgasme. Daarom heb ik de Emotional Bliss vibrators ontworpen."

 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

vrouwelijke seksualiteit
Vrouwelijke seksualiteit
J u l i a   C o l e
Seksuoloog


Julia Cole is seksuologe en meest bekende relatietherapeute in Engeland. Ze geeft al meer dan 15 jaar therapie aan vrouwen en mannen. Op deze site geeft ze advies voor iedereen, vanuit haar ervaring in haar beroepspraktijk. Ook schrijft ze regelmatig over relatie en seks o.a. in haar column op femail.co.uk.

Julia aan het woord: 
Gedurende mijn werk met vrouwen en stellen die seksuele problemen hebben valt het mij op dat veel zaken rond het orgasme van vrouwen voor veel mensen nog onbekend is. Daarom wil ik ze hier voor iederen toegankelijk maken. Vrouwen zijn zeer gevoelig en zeer ontvankelijk voor de juiste prikkeling. Lees hier meer over in:
klik hier Intieme aanraking bij de vrouw

Over soloseks wordt vaak erg geheimzinnig gedaan. Veel mensen voelen zich beschaamd en geremd. Maar door vrijen met je zelf leer je je zelf beter kennen en het verrijkt je seksuele leven. Lees er meer over in:
klik hier Waarom masturberen goed voor je is

Weet je dat 30% van de vrouwen het moeilijk vinden om een orgasme te krijgen? En vaak vragen ze me om advies. Hier kun je mijn beste tips vinden:
klik hier Hoe bereik je een orgasme?

Er zijn nog zoveel andere plekjes op het lichaam, die heerlijk zijn om verwend te worden. Onderzoek ze allemaal:
klik hier De erogene zones

Bestaat er een handleidng voor mannen, hoe ze een vrouw kunnen verwennen? Het antwoord is nee. En toch kun je vier fases onderkennen, die vrouwen van opwinding tot hoogtepunt brengen. Lees er hier meer over:
klik hier De 4 fases van seksuele reactie bij vrouwen

Er zijn zoveel verschillende manieren om iemand aan te raken, van aaien, tot kleine kneepjes, van kietelen tot een knokkelmasage. Laat je inspireren:
klik hier De verschillende gevoelens van stimulatie

Er cirquleren zoveel verschillen bakerpraatjes over seks, dat je al snel het idee hebt, dat je niet normaal bent. Laat ik je gerust stellen, niemand is normaal en iedereen beleeft het op zijn eigen manier en lees deze feiten maar eens:
klik hier 10 fabels, of de waarheid over seks

Wil je nog meer tips om je seksleven leuker en afwisselender te maken? Laat je hier inspireren en verras je partner:
klik hier 10 tips voor meer variatie

 

   Biografie van Julia Cole  

Julia Cole is een hoogopgeleide seksuoloog, psychotherapeut en relatiebemiddelaar.

Al meer dan vijftien jaar geeft ze therapie aan honderden mannen en vrouwen met seksuele problemen. Ze is tevens therapeute in de gezondheidszorg geweest en momenteel is ze werkzaam bij The London Haven, een centrum voor vrouwen met borstkanker. Naast haar werk als relatietherapeute schrijft Julia ook over relatie- en seksuele aangelegenheden, voor gerenommeerde landelijke tijdschriften en kranten. Ze heeft zes boeken over relatieproblemen geschreven. Ze had een column over relatieproblemen in het blad Essentials en The Sunday Express. The Times (17-juli-02) schreef over haar als “..momenteel een van de belangrijkste relatietherapeuten.” Momenteel heeft ze als expert in seksuele problemen een wekelijkse column voor www.femail.co.uk.


Lees hier verder...
        Intieme aanraking bij de vrouw
        Waarom masturberen goed voor je is
        Hoe bereik je een orgasme?
        De erogene zones
        De 4 fases van seksuele reactie bij vrouwen
        De verschillende gevoelens van stimulatie
        10 fabels, of de waarheid over seks
        Lees hier verder voor tips en ervaringen
        Leer te vrijen met jezelf
        De tandeborstel als hulpje

 

 

Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie. 

 

 

 

 

 

 

 

Leren.nl