Meer seksadviesen van Julia:
 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

 

 

 

 


 


 

 O r g a s m e
hoe bereik je een orgasme


Het komt bij vrouwen wel vaker voor dat ze het moeilijk vinden een orgasme te bereiken. Zeker 20% van de vrouwen die naar sekstherapie gaat, heeft nog nooit een orgasme gehad of vindt het moeilijk een orgasme te krijgen tijdens seks met hun partner of tijdens het masturberen. Het niet bereiken van een orgasme komt soms door het gebrek aan vertrouwen in hun partner, of door stress waardoor vrouwen zich niet voldoende kunnen ontspannen. Problemen binnen een relatie kunnen er toe bijdragen dat de seks onbevredigend is. Als je bijvoorbeeld een discussie hebt over geld of over het opvoeden van de kinderen, dan is het lastig om van seks te genieten met iemand waar je boos op bent. Als je eerst deze problemen oplost, dan ben je beter in staat om samen met je partner een orgasme bereiken.

Als je het regelmatig moeilijk vindt een orgasme te krijgen, dan hebben we hier wat tips om je te helpen. Deze werken echter alleen als je een stabiele relatie hebt en geen last hebt van stress. Zorg dat je vochtig bent als je masturbeert of tijdens het seksspel met je partner. Je kunt hiervoor het beste een bevochtigings-gel gebruiken.

1. Oefen eens in bad in het aanraken van je schaamstreek en clitoris. Gebruik het gladde water om over je hele schaamstreek te wrijven of te strelen. Neem hiervoor rustig de tijd. Ga lekker liggen, doe je ogen dicht en laat het je gebeuren. (Vermijd het gebruik van badschuim of -olie, want hier kan de vagina overgevoelig van worden.) Je kunt dit ook in de douche uitproberen. Voor directe stimulans en opwinding richt je de straal direct op of rondom de clitoris.

2. Als je masturbeert, het maakt niet uit of dat met je vingers doet of met een Vibrator, probeer dan je beenspieren lichtjes te spannen en te ontspannen zodra je opgewonden raakt. Dit zou het opgewonden gevoel kunnen versterken en dit lijkt al een beetje op wat er gebeurt tijdens een echt orgasme.

3. Plaats tijdens het hebben van seks een kussen onder je billen. Op deze manier is je vagina toegankelijker en je clitoris makkelijker bereikbaar voor zowel jezelf als je partner. Op het moment dat je partner je streelt, pak je zijn/haar hand en geef je aan of je harder of zachter gestreeld wilt worden.

4. Vraag aan je partner of deze rechtop wil gaan zitten in bed (of op de vloer) met zijn of haar benen uit elkaar. Ga vervolgens met je rug tegen je partner aanzitten, tussen zijn/haar benen in. Vervolgens leun je een beetje achterover zodat je rug tegen zijn of haar borst leunt. Vraag je partner nu om je clitoris en de rest van je schaamstreek te strelen, met de hand of met de Isis. Ontspan nu en laat de opwinding vrij door je lichaam stromen. Deze houding is erg ontspannend en handig voor het krijgen van een orgasme, vooral als je moe bent en gestresst.

5. Vraag je partner om je te strelen, met zijn/haar lippen of handen of met een van de Emotional Bliss vibrators, wanneer jij op je rug ligt, hangend met je hoofd over de rand van het bed. Het is niet helemaal bekend waarom dit werkt maar deze houding werkt stimulerend en maakt het makkelijker om een orgasme te bereiken. Oraal bevredigd worden in deze positie kan absoluut fantastisch zijn.

6. Stel jezelf eens voor als je een orgasme hebt. Beweeg je heupen en gooi je buik naar voren en maak de schokkende bewegingen zoals die je overkomen als je een orgasme hebt. Terwijl je dit doet, stimuleer jezelf dan met je hand of met een Vibrator van Emotional Bliss.

7. Lees een goed seks-fantasieboek. Probeer ‘Diepe Gronden’ of ‘Dromen van de daad’ van Nancy Friday eens, waarin je kan lezen hoe fantasieën bijdragen in het krijgen van een orgasme.

8. Probeer jezelf op te winden door het masturberen met een Vibrator of met je hand, en stop op het moment dat je je erg opgewonden begint te voelen. Even een kleine pauze, en dan ga je weer verder met jezelf opwinden. Dit kun je meerdere keren doen, totdat je heel erg dicht tegen een orgasme aanzit. Door deze techniek van stoppen/doorgaan worden de erotische gevoelens sterker, en zorgen ervoor dat je een echt opwindende climax bereikt.Lees verder:
klik hier De erogene zones
Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.