Meer seksadviesen van Julia:
 intieme aanraking bij de vrouw 
 waarom masturberen goed is 
 verschillende gevoelens van stimulatie 
 10 fabels, of de waarheid over seks 
 10 tips voor een leuk seksleven 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 


1 0  F a b e l s
de waarheid over seks


 Fabel 1
Iedereen heeft meer seks dan ik.
Dit is echt een oud fabeltje. Volgens een onderzoek uit midden jaren negentig bleek dat jongere mensen gemiddeld een à twee keer per week seks hebben. De seksuele behoeften veranderen naarmate je ouder wordt, maar de behoefte zal nooit helemaal verdwijnen. Mensen van in de vijftig, zestig of zelfs van in de zeventig vrijen nog zeker eens in de twee weken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken – als je mocht denken dat je buren iedere avond vrijen – dat is dus waarschijnlijk niet zo!


 Fabel 2
Alle andere mensen hebben altijd zin in seks. Ik ben de enige die soms wel, soms geen behoefte heeft aan seks.
Deze fabel is waarschijnlijk afkomstig van al de aandacht voor seks de laatste tijd om ons heen. Sla de krant maar eens open, luister eens naar popmuziek of kijk naar de advertenties: je ziet regelmatig seksueel getinte beelden voorbij komen. Het kan zijn dat mensen daarom gaan denken dat ze de hele tijd ‘behoeftes’ moeten hebben. De waarheid is dat de behoefte aan seks zijn ups en downs kent. De ene keer heb je veel zin in seks, en de andere keer weer minder. Stress en ziekte zijn ook van invloed op de behoefte aan seks, en dus is het volkomen normaal dat je seksuele behoeftes kunnen fluctueren.


 Fabel 3
Je kunt alleen goede seks hebben als het spontaan gebeurt. Als je er van tevoren over nadenkt, dan kun je net zo goed geen seks hebben.
Deze fabel is waarschijnlijk de enige waarbij je juist de kans misloopt seks te hebben. Door tijd voor elkaar te maken laat je aan elkaar zien dat je van elkaar houdt. Als je uitkijkt naar het doorbrengen van een avondje samen, dan kun je waarschijnlijk meer genieten van de passie!


 Fabel 4
Vrouwen hebben een ander soort orgasme. Als een vrouw door masturbatie een orgasme bereikt, is dit niet zo fijn als het bereiken van een orgasme door gemeenschap.
Een orgasme wordt bereikt doordat de clitoris gestimuleerd wordt. Het maakt niet uit of dit met de hand gedaan wordt, met een vibrator of door seksuele gemeenschap, want een vrouw krijgt alleen een orgasme door stimulatie van de clitoris. De clitoris is een veel groter orgaan dan een aantal jaar geleden gedacht werd. Het orgaan heeft ongeveer de grootte van een erwt en bezit vele zenuwuiteinden die zich door het hele genitale gebied uitstrekken. Dit is dan ook de reden waarom er soms een orgasme bereikt kan worden door gemeenschap alleen. Dat er dus gesuggereerd wordt dat het ene orgasme beter of fijner is dan het andere, is slechts gebaseerd op onwetendheid over het vrouwelijke genitale gebied.


 Fabel 5
Mannen kunnen te allen tijde seks hebben. Ze hoeven alleen maar op de juiste manier gestimuleerd te worden.
Het is niet zo dat mannen altijd zin hebben in seks, hoewel ze wel sneller seksueel opgewonden raken dan vrouwen. De meeste mannen moeten op dezelfde manier opgewonden worden als vrouwen als ze beginnen met vrijen. Hoe ouder een man wordt, hoe meer opwinding nodig is dan bij jongere mannen. Voor mannen van alle leeftijden is aanraken, strelen en wrijven erg belangrijk om seksueel opgewonden te raken.


 Fabel 6
Als een man opgewonden is, is het slecht voor hem om geen seksuele gemeenschap te hebben.
Een erectie kan wel eens wegzakken, zonder dat een man ejaculeert. Dit is fysiek niet schadelijk voor de man en dit betekent niet dat dit ten koste gaat van volgende erecties. Deze fabel is slecht voor de man én voor de vrouw, want zo lijkt het alsof de vrouw de man van dienst moet zijn.


 Fabel 7
Masturbatie is minder bevredigend dan seksuele gemeenschap.
Masturbatie werkt voor veel mensen heel bevredigend. Een orgasme door zelfbevrediging is zeker zo goed, of zelfs beter dan tijdens seksuele gemeenschap. Door zo’n orgasme kun je beter aangeven hoe je aangeraakt wilt worden tijdens het vrijen. Masturberen is tevens een manier om seksueel te ontspannen, zeker als je geen partner hebt of als je partner geen zin heeft in seks.


 Fabel 8
De seks is beter zolang je er niet over praat.
Het is heel belangrijk om in je relatie over seks te praten zodat je op die manier kunt ontdekken wat je fijn vindt tijdens het vrijen. Je zult zien dat je seksleven soepeler verloopt als je van elkaar weet wat je fijn vindt. Als je dit niet met elkaar bespreekt, dan zal je constateren dat seks saai en onbevredigend is.


 Fabel 9
Vrouwen vinden een grote penis het fijnst.
De vaginale zenuwuiteinden bevinden zich voornamelijk aan het begin van de vagina – dit gebied wordt ook wel ‘orgasmeplatform’ genoemd. Het komt er dus op neer dat zowel een kleine als grote penis een vrouw kan bevredigen, omdat dieper dan een paar centimeter naar binnen de vagina een stuk minder gevoelig is. Het is belangrijk te weten dat een vrouw, om opgewonden te raken en een orgasme te bereiken, clitoraal bevredigd kan worden (met de hand, de tong of een vibrator). Fabel 10
Mannen vinden een nauwe vagina het fijnst.
De vagina omsluit nagenoeg alles wat er naar binnen komt, (tampons, een vinger of een penis). Dit betekent dus dat de vagina zich aanpast aan de grootte van de penis. Dat er gezegd wordt dat de vagina enorm uitrekt na de geboorte van een kind (of ergens anders door), is totale nonsens. De vagina kan oprekken bij de geboorte van een baby en als een vrouw gezond is, krijgt de vagina na een paar weken of maanden haar originele vorm weer terug. Als de vrouw een operatie heeft gehad waarbij de baarmoeder is weggehaald, dan verandert de vorm van de vagina normaalgesproken niet, hoewel de vagina hierdoor wel korter kan worden. De meeste vrouwen die zo’n operatie hebben ondergaan, ondervinden hier over het algemeen geen problemen van. Iedere gezonde vagina is nauw genoeg om een man te kunnen bevredigen. Als een man klaagt over het feit dat hij niet opgewonden raakt doordat de vagina niet nauw genoeg is, dan heeft hij waarschijnlijk erectieproblemen en kan hij het beste naar de huisarts gaan voor hulp.Laat je hier inspireren en verras je partner:
klik hier 10 tips voor meer variatieHete filmpjes op TV, Porna op TV door Dusk!
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Voor inspiratie : erotische filmpjes

 

 

 

 

 

Inspiratie
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.